Promotii si Concursuri

Wool Bangle Bags by Rodica

Aduce armonia primaverii alaturi de cleentele sale.

Invita 50 de prieteni in Grupa Wool Bangle Bags by Rodca si devina posesoarea unei brose sau agrafe artizanale pentru păr.

 Prima invingatoare al concursului ,,Invita 50 de prieteni in grupa Wool Bangle Bags by Rodica si devina posesoarea unei brose sau agrafe artizanale pentru păr'' este Holban Paula. Felicitari !!!A doua  invingatoare al concursului ,,Invita 50 de prieteni in grupa Wool Bangle Bags by Rodica si devina posesoarea unei brose sau agrafe artizanale pentru păr'' este Anna Casian-Musteaţă.
Felicitari!!!Revista online pentru femei

Pentruea 

Întîlnește primăvara cu noi accesorii!
A sosit cu pași grăbinzi și primăvara mult așteptată, și uite că venim cu noi cadouri pentru fiecare dintre voi.
Tot ce trebuie să faceți, e să încărcați o poză în care ești la aer liber și să scrii un comentariu despre ce înseamnă pentru tine primăvara. Primele trei cîștigătoare vor primi cîte un cadou handmade de la „Wool bangle bags by Rodica".
Rugăm toate participantele să respecte regula de articipare, în caz contrar vor fi eliminate din concurs.

Premiile pentru acest concurs:
  • Locul 1: geantă handmade
  • Locul 2 şi 3: accesoriu handmade de păr

 

Concursul este valabil până pe 31 martie inclusiv. Vă urăm succese.

Iată că a luat sfîrșit concursul de la „Wool bangle bags by Rodica". 
Revista PentruEa.md continuă să facă primăvara mai frumoasă pentru și alături de cititoarele sale. Tocmai au fost premiate câştigătoarele ultimului concurs organizat de revista noastră. Fetele s-au ales cu cadouri hand-made oferite de „Wool bangle bags by Rodica". Vezi mai jos cine sunt cele trei norocoase.

 
Pe locul trei s-a situat
Tatiana Hâncu. Poza cu care a participat la concurs i-au adus Tatianei o agrafă artizanală pentru păr. Tânăra de 19 ani urmărește postările curente ale revistei PentruEa.md şi spune că este mereu interesată de concursurile pe care le organizăm.
 Cea de-a doua câştigătoare este Ludmila Sârghi. Jurnlista de 24 de ani a mai participat şi la alte concursuri ale revistei PentruEa.md şi susţine că citeşte mereu cele mai noi poveşti de succes, dar şi articolele despre stil şi frumuseţe.
 În sfârşit, marea câştigătoare este Ana Casian-Musteaţă, de 23 de ani. Poza ei a reuşit să adune cele mai multe like-uri şi pentru aceasta a fost răsplătită cu o geantă oferită de „Wool bangle bags by Rodica". Mai mult de atât, Ana este cititoare fidelă a revistei noastre şi spune că îi place să fie la curent cu toate noutăţile de pe site.

Vă mulțumim și urmăriți în continuare concursurile organizate de revista online PentruEA!
  

  Unica Shaping Club

 
Promoție cu reducere de 15% și tombolă în colaborare cu Unica Shaping Club la toata colectia de genti Hand Made.
 UNICA te răsplătește pentru fidelitate! Doar în luna FEBRUARIE, UNICA îți oferă posibilitatea de a cîștiga prin tombolă o geanta Hande Made din brendul Wool bangle bags by Rodica. Procură acum abonament la  Shaping și participă la extragerea care va avea loc la sfîrșitul lunii!  
Extragerea cuponului și desemnarea câștigătoarei va avea loc în 29 Februarie 2012.

*Oferta valabilă doar la prezentarea cuponului distribuit in cadrul retelei "Unica Shaping"

Cistigatoarele tombolei
O geanta Hande Made din brendul Wool bangle bags by Rodica.

 Filiala Bio Body
Batir Anglea


Filiala Silueta Plus
Frinea Anastasia


Filiala Bios
Olaru Mihaela


Filiala Bio Shape
Cernalev Gabriela


Filiala Shaping +
Teaca Irina

Filiala Bio Ritm
Maican Nicoleta


Promotie: cumpara un produs si primesti reducere 15 % la al doilea.

Pentru persoanele ce nu sunt clientii Clubului Shaping
se ofera un cupon de reducere de 15 %. Acest cupon de reducere  poate fi utilizat  doar pentru cumpararea celui de-al doilea produs, care poate fi achizitionat in acelasi timp sau la o data ulterioara in perioada promotie.
Promotie in perioada 1 februarie -31 martie 2012.

Nu rata ofertele speciale!!! Completează-ţi garderoba cu genti unice, originale şi la un preţ redus, din colecţia  “Wool Bangle Bags by Rodica”. Alege-ti geanta care ţi se potriveste şi comand-o chiar acum!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu