Accesorii pentru par

Daca parul nu arata prea bine din cauza soarelui si a apei sau daca nu-ti place sa-ti pierzi timpul pentru a gasi coafuri sofisticate, poti sa rezolvi problema simplu si rapid, cu ajutorul accesoriilor potrivite. Chiar si o coafura simpla, cum este o coada de cal, poate sa arate spectaculos, daca stii ce accesorii sa alegi si cum sa le adaptezi stilului tau. 
Cordelute sunt foarte utile, daca vrei sa-ti tii parul pe spate, ca sa nu te deranjeze cand e atat de cald. Se gasesc intr-o varietate de stiluri si culori, asa ca e imposibil sa nu gasesti una potrivita pentru orice haina.

Cordelutele de par se numara de mult timp printre preferintele la moda. In majoritatea cazurilor dau ceva extra unei coafuri prinse sus sau te ajuta sa maschezi cand parul tau are o zi proasta. In acest sezon, cordeluta este un accesoriu in toata puterea, cu versiuni uimitoare.
Unul dintre accesoriile must-have pentru urmatoarele sezoane, cordeluta simpla, banala iese din trenduri si este introdusa cea satinata, din matase sau cu model. Si tu poti adopta aceasta tendinta care are menirea de a atrage toate privirile asupra ta!

Bentite

 


Pret 45 lei MD


Bentite

Pretul 120 lei 

Panglica pentru par

Pretul 100 lei

Voalete


Voalete  Hand Made pentru orice ocazie, se pot realiza dupa model individual si de culoarea dorita.
 
 

Pretul 150 lei MD

Clamite cu flori din atlas

Pretul 30lei MD/perchea

Agrafe pentru par.
Pretul 80 lei


Agrafa pentru par


Pretul 60 lei


AgrafaPretul 35 lei


AgrafePretul 45 lei

 

Bentite pentru copii

Pretul 120 lei