Gentile tricotate au fost mereu in voga.

GENTI STIL ,,VINTAGE''

Lucrurile ,,Vintage''  mereu au fost si ramin la moda.  Pentru ca elementele ,,Vintage'' reprezinta si reda frumusetea epocii in care a fost create.   Si eu cred, ca va dura mult timp...
Din pacate, sau poate din fericire, lucrurile autentice adevarate nu sunt disponibile pentru toata lumea, dar lucrurile in stil   "Vintage" sunt disponibile pentru toti.  Doar sa ne dorim...


Si gentile tricotate nu sunt o exceptie.
Am întâlnit câteva site-uri dedicate gentilor de epocă, inclusiv tricotate.  Iată câteva modele de acolo. Sunt genti din revista “F & K Bags, Hats & Mittens (1940s)”.


Privind  aceste imagini din revistele vechi,  înţelegem că aceasta este epoca lucrurilor retro.
Dar atunci când una dintre femeile din ziua de azi  va lua in miina o astfel de geanta, 
foarte uşor s-ar contopi cu tinuta noastra de zi cu zi, dacă  preferam tinuta clasica. Deoarece tinuta ,,Vintage'' stilata, necesita o imagine solida.
Aceasta nu este doar aderarea strictă a stilulului în fiecare detaliu al garderobei, ci de asemenea, o "imersiune totală" în imagine.
Redarea unei tinute stil ,,Vintage''  este destul de usor, doar ca trebuie sa ai o ideie buna  pentru accesorizarea elementelor din vestimentatie ta, pentru reflectarea tendintelor de stil dintr-o perioada retro.Si cel mai important, sa nu uitam ca stilul ,,Vintage''  chiar daca este un stil imbatrinit, este Chic.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu