Expozitii, Tirguri

Expozitia mesterilor Hand Made Soroca

 

30 iunie şi 1 iulie, va avea loc la Soroca Expozitia mesterilor Hand Made. De asemenea, vor fi invitati mesteri din Soroca, Floreşti, Drochia şi din România . Va invitam sa vedeti lucrarile celor mai buni mesteri Hand Made. Va asteptam cu drag!Expoziția "KIDS EXPO" 

31 Mai - 3 Iunie 

Va invitam sa participati la Expozitia Internationala Specializata de marfuri si servicii pentru copii si adolescenti ,,KID'S EXPO"  Editia a II-a. Expozitia se va desfasura in perioada 31 mai- 3 iunie 2012, la C.I.E. ,,MOLDEXPO" - cel mai important centru de organizare a tirgurilor si expozitiilor din republica.

Va punem la dispozitia d-stra Accesorii pentru par pentru copii si adolescenti cit si renumitele genti pentru doamne si domnisoare marca WOOL BANGLE BAGS BY RODICA.


"Yard Sale şi Mai Bun"

Expozitie Lucrari Hand-Made. Prezentarea colectiei de genti Primavara-Vara.

Platoul Artico

Va asteptam pe bd. Ştefan cel Mare 169, Platoul Artico - Chisinau.

20 mai
 

 

 

MOLDEXPO

22-25 martie Handmade master/ CELEBRATION 2012

 Expozitie cu lucrari Hand Made

 
5 comentarii:

 1. super super admir mult aceste lucruri minunate .....

  RăspundețiȘtergere
 2. chear foarte foarte dragut,,,,niste lucruri atit de mici,dar cu mare insemnatate..........pursisimplu de invidiat,,,cit de mult as fi vr sa pot sa fc aceste minunatii......aveti miini de aur,,,bv bv,succese mari pe viitor,,,,,

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut! Mi-au placut gentile din colectia primavara-vara! Ai putea sa pui niste fotografii cum arata ele in interior? Mersi! Succese mai departe si realizari frumoase!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca imi dati un ID de skype sau un email, va trimit pozele.

   Ștergere